©

OPGELET: dit concert gaat door in De Kaekelaar. 

Singer-songwriter Diana Jones weet al jarenlang te ontroeren met sociaal bewogen songs over echte verhalen. Haar nieuwe album Song To A Refugee is nogmaals het bewijs van haar sociale engagement en de aandacht voor maatschappelijke problemen in haar werk. Het is een bijzonder meesterwerk, met songs die de verhalen van vluchtelingen over de hele wereld vertellen. Puur en aangrijpend, een album dat niemand onberoerd laat en de vluchtelingenproblematiek en slachtoffers van mensenhandel een gezicht geeft.

EXTRA! Arlan Feiles zal het voorprogramma van Diana Jones verzorgen. 
Arlan Feiles is een singer-songwriter, multi-Instrumentalist en muziekproducer.  Hij bracht al diverse albums uit die in de VS zeer gewaardeerd werden door de media. Zijn songs zijn te horen in diverse TV programma's en films o.a ook in de met een Academy award bekroonde film  Dallas Buyers Club. Ook zou je linken kunnen horen naar Woody Guthrie , terwijl enkele van zijn andere songs je meer doen denken aan Randy Newman, Bob Dylan of The Band . Een muzikant met catchy liedjes en zowel roots, folk als soul in zijn stem.

"Diana Jones weet op haar zesde langspeler op onnavolgbare wijze haar sociaal engagement in de vertrouwde familieverhalen open te trekken in een ruimere context. Immense humanitaire problemen en uitzichtloze situaties die de wereld in hun greep houden worden onveranderlijk zonder misplaatst sentiment in weergaloos songwerk verpakt."  -  Written in Music

“Powerful and poetic; a record for our times”  -  The Guardian


Dit seizoen zal JH Kaddish de kasteelconcerten voorzien van lekkere drankjes. 


Diana Jones - Henry Russell's last words

Luister naar Diana Jones - Song to a Refugee

Luister naar Arlan Feiles - What Kind Of World?

DELEN:

Data

  • 21/10
    2021
    20:00
    Locatie: De Kaekelaar