08/01
2018

Foyer De Kaekelaar is een ontmoetingsplaats in het centrum van de gemeente. Mensen ontmoeten elkaar hier in een gezellige sfeer, praten na over een voorstelling of genieten overdag van een heerlijk kopje koffie. De nieuwe uitbater zal instaan voor de dagelijkse uitbating van de Foyer én ook voor de toog in de zaal bij verhuringen en evenementen.

Naast alle activiteiten die het cultuurcentrum zelf inricht (theater, film, concerten), wordt De Kaekelaar ook verhuurd aan verenigingen en derden. De nieuwe concessie start in april 2018. Wie interesse heeft, kan de voorwaarden raadplegen op de website van de gemeente Schoten www.schoten.be. Geïnteresseerden kunnen het lastenkohier met de voorwaarden ook tijdens de openingsuren ophalen aan de balie van het secretariaat van het gemeentehuis (1ste verdieping) of aan de vrijetijdsbalie.

Wie zich kandidaat wil stellen, kan dit doen tot en met 15 februari 2018. Geïnteresseerden bezorgen hun dossier aan het secretariaat van de gemeente. Na 15 februari worden de kandidaten uitgenodigd voor een gesprek.

Info en voorwaarden: www.schoten.be/foyer
Maandelijkse vergoeding: €500 + nutsverbruik
Adres: Sint Cordulastraat 10, 2900 Schoten

Wie de foyer wil bezichtigen, kan een afspraak maken op 03/6802340 of via cultuurdienst@schoten.be

Meer info: 
Veerle Anthonis - cultuurfunctionaris CC Schoten - 03-680 23 47
veerle.anthonis@schoten.be
of Martine Stabel - gemeente Schoten - 03-680 09 18
martine.stabel@schoten.be

DELEN: