Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

13 mei 2022

Nieuwe huisillustrator '22-'23!

Welkom Jango Jim!

Jango Jim
Jango Jim

Elk jaar kies cultuurcentrum Schoten voor een nieuwe huisillustrator. Dit jaar kunnen we samenwerken met de immer vrolijke Jango Jim! Doorheen de website, de seizoensbrochure en het hele seizoen zal je regelmatig werk van hem zien verschijnen. 

Welkom Jango Jim!

Jango Jim (1985, Merksem) is een visuele kunstenaar die met zijn kleurrijke illustraties, animaties en muurschilderingen de wereld net dat tikkeltje mooier en vrolijker wil maken. Gedreven door koffie en lekker eten houdt hij al fietsend zijn oren en ogen open voor alles wat inspiratie kan opleveren.
Hij creëerde illustraties voor Vice, The Guardian, The Washington Post, Converse, Dr Martens, Apple en nu ook voor cultuurcentrum Schoten!

 

Samen met productiehuis Haptic maakte hij de internationale animatiereeks Elvis & Benny voor VTM en TV3 in Spanje. Hij maakte ook echte tattoo animaties voor een videoclip van Black Box Revelation. Zijn muurschilderingen schitteren in Leuven, Antwerpen, Brussel, New York, … en hij stelde al tentoon van Los Angeles tot Tokio. Ook in Schoten zal je Jango Jim - of zijn werk toch - zeker nog tegenkomen! 

 

Bekijk zijn werk op www.jangojim.be of volg hem op Instagram via @jango_ jim

Jango Jim

Video - Wat je moet doen als je moeder huilt - Animatie door Jango Jim

Check de tattoo-animatie die Jango Jim creëerde!