BESTEL HIER JOUW PAKKETJE
Repareer jij mee de wereld?

Maak een VOUWMENS of neem een WARMTEBAD. Bouw wat WINTERKOST of een beetje KRIJTBLIJHEID. Stuur VERWARMENDE POST naar een onbekende en zorg voor de bijen dankzij de ZAADBOM. Bedenk iets voor het LEUKGESCHEUR en KNOOPWATKLEUR naar je buur.

Het PAK-KET-MEE-PAKKET is een creatief wereldreparatiepakket vol leuke opdrachten en ingrediënten om creatief aan de slag te gaan met je omgeving. Doe inspiratie op, laat je verwonderen en bovenal: bouw mee aan een zorgzame wereld.

Het pakket bestaat uit 10 verschillende opdrachten, die kinderen en gezinnen uitdagen om met een andere blik naar hun eigen omgeving te kijken en met kleine ingrepen mee te werken aan een warmere wereld. Een fijne, artistieke en coronaproof activiteit voor het hele gezin en voor de wereld die nu wel wat warmte kan gebruiken.

De PAK-KET-MEE-PAKKETten worden door OOGST & hirngespinst geproduceerd, in samenwerking met BuSO scholen De Ark en De Varens, en vormgegeven met oog voor detail en ecologische materiaalkeuzes.

Praktisch:

  • Er zit een duidelijk stappenplan bij de opdrachtjes. Je kan ze volledig coronaproof, binnen de eigen bubbel uitvoeren, in je straat of ergens in onze gemeente.
  • De opdrachtjes in het PAK-KET-MEE-PAKKET lenen zich het best voor kinderen die al (een beetje) kunnen lezen. Voor jonge kinderen raden we aan om de opdrachten uit te voeren met begeleiding.
  • Prijs: 5 euro* per pakket.
  • Nadat je bestelling is afgerond, kan je je pakketje(s) komen ophalen aan de vrijetijdsbalie, tijdens de openingsuren.
  • Zolang de voorraad strekt.

*Exclusieve prijs voor inwoners van Schoten. Niet-Schotenaren betalen 15 euro.

BESTEL HIER JOUW PAKKETJE
DELEN: