Praktische info

Alle praktische informatie over rolstoelgebruikers, kinderopvang, zaalplan,  terugbetalingen en mogelijke wijzigingen

Rolstoelgebruikers
Gebruik je een rolstoel? Wij voorzien per voorstelling enkele plaatsen met goede zichtbaarheid. Je kan deze plaatsen niet online reserveren. Hiervoor moet je tijdig op voorhand contact voor opnemen met de vrijetijdsbalie via 03/680 23 40. Aan de avondkassa kunnen we niet garanderen dat deze plaatsen nog vrij zijn. 

Kinderopvang
Seizoen 2021-2022 kunnen we voorlopig geen kinderopvang voorzien. Zodra de maatregelen in het kader van Covid-19 versoepelen, richten we de kinderopvang bij familievoorstellingen en aperitiefconcerten meteen weer in. 

Zaalplan
Enkele dagen voor de voorstelling plaatsen wij jouw bubbel (per reservatie) in de zaal. Je krijgt per mail nieuwe tickets met je genummerde zitjes. Wil je nog eens kijken waar je juist zit? Op je ticket staat de rij en het nummer van je zitje. Op deze link kan je het zaalplan bekijken. Let wel, de A-rij is de rij bovenaan de tribune. 

Terugbetaling
We betalen gekochte tickets niet terug, tenzij we een voorstelling moeten annuleren.
Gereserveerde tickets die een kwartier voor de voorstelling niet zijn afgehaald, kunnen worden doorverkocht. Wanneer je een cursus of workshop annuleert, rekenen we 25% administratiekosten aan. Bij annulering vanaf een week voor aanvang wordt dat 100%, tenzij je een doktersattest voorlegt. 

Onder voorbehoud van wijzigingen
Het nieuwe seizoen is meer dan ooit onderhevig aan wijzigingen. Voor de meest recente informatie en laatste updates kan je terecht op onze website. Bij voorstellingen die worden afgelast worden je tickets terugbetaald.