Hier vind je praktische informatie over: 

 

Dit seizoen verkopen we voorlopig slechts een beperkt aantal ongenummerde plaatsen. Je kan je plekken niet zelf kiezen. Belangrijk: Reserveer met je naaste contacten, want wij voorzien genummerde plaatsen voor jouw reservatie volgens de maatregelen van dat moment. 

Om een maximale veiligheid te garanderen, verkopen we de zalen in een kleinere bezetting. Hierdoor zullen sommige voorstellingen sneller uitverkocht zijn dan normaal. Bij elke voorstelling is er een wachtlijst. Zodra de maatregelen versoepelen, en we de zaalcapaciteit kunnen vergroten, contacteren we de personen op de wachtlijst.

Om veiligheidsredenen worden laatkomers niet meer in de zaal toegelaten. Tickets worden niet terug betaald. 

We betalen gekochte tickets niet terug.
Gereserveerde tickets die een kwartier voor de voorstelling niet zijn afgehaald, kunnen worden doorverkocht. Wanneer je een cursus of workshop annuleert, rekenen we 25% administratiekosten aan. Bij annulering vanaf een week voor aanvang wordt dat 100%, tenzij je een doktersattest voorlegt. 

Gebruik je een rolstoel? Wij voorzien per voorstelling enkele plaatsen met goede zichtbaarheid. Je kan deze plaatsen niet online reserveren. Hiervoor moet je op voorhand contact voor opnemen met de vrijetijdsbalie via 03/680 23 40. Rolstoelplaatsen reserveren kan enkel op voorhand. 

Seizoen 2021-2022 kunnen we voorlopig geen kinderopvang voorzien. Zodra de maatregelen in het kader van Covid-19 versoepelen, richten we de kinderopvang bij familievoorstellingen en aperitiefconcerten meteen weer in. 

Enkele dagen voor de voorstelling plaatsen wij jouw bubbel (per reservatie) in de zaal. Je krijgt per mail nieuwe tickets met je genummerde zitjes. Wil je nog eens kijken waar je juist zit? Op je ticket staat de rij en het nummer van je zitje. Via deze link kan je het zaalplan bekijken. Let wel, de A-rij is de rij bovenaan de tribune. 

We vragen je om je tickets zoveel mogelijk online te kopen via www.ccschoten.be. Wie niet online aan de slag kan, kan naar de vrijetijdsbalie komen of telefonisch reserveren. Onze openingsuren kunt u hier lezen.

Het nieuwe seizoen is meer dan ooit onderhevig aan wijzigingen. Voor de meest recente informatie en laatste updates kan je terecht op onze website. Bij voorstellingen die worden afgelast worden je tickets terugbetaald.

DELEN: