Dimitri Leue strijkt neer in Schoten! Hij regisseert en speelt samen met Schotens talent in Lodewijk, De Koningspinguïn.

Lodewijk is een beetje een vreemde pinguïn. Een waggelaar, een twijfelaar, een niet-weten-wat-te-doeneraar. Kunnen pinguïns eigenlijk vliegen? Misschien wel, maar misschien ook niet. Lodewijk weet het niet. Maar hij wil het wel uitzoeken.

Sommigen geloven in hem terwijl anderen hem een rare snuiter vinden.

Zelfs koningspinguïn Frederik de Derde, de koning der koningspinguïns, krijgt interesse in deze vreemde pinguïn. Lodewijk is een beetje gek, maar niet gek genoeg. Hij is een beetje anders. Mag dat?

Wil je liever naar een voorstelling van 'Lodewijk, de koningspinguïn' in plaats van naar de try-out? Dat kan! De voorstellingen gaan door op 18 en 19/5. Tickets voor de voorstellingen kan je via deze link verkrijgen


In 2007 schreef Dimitri deze mooie en pakkende voorstelling met de prachtige muziek van Benjamin Boutreur.
Sabine Clement illustreerde het boek en het campagnebeeld. 

Deze productie is een samenwerking tussen de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, Cultuurcentrum Schoten en Cultuurdienst Schoten. Met de steun van Cultuurkuur

De ticketverkoop voor Lodewijk, de Koningspinguïn start op dinsdag 20/02/18 om 9u00. 
Tickets kunnen enkel via Cultuurcentrum Schoten gekocht worden, zowel online (via deze webpagina), als aan de vrijetijdsbalie. 


DELEN:

Tickets

  • 17/05
    2018
    19:00
    Locatie: De Kaekelaar