Begin jaren 70 kunnen Ben Bradlee (Tom Hanks) en Kay Graham (Meryl Streep) van The Washington Post de hand leggen op documenten die bewijzen dat het Pentagon de Amerikaanse bevolking systematisch voorliegt over de impact van de oorlog in Vietnam. Als uitgever en hoofdredacteur stellen ze alles in het werk om de documenten te publiceren na een verbod van de regering onder president Nixon. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

Een energieke en meeslepende thriller van Spielberg over de Pentagon Papers en een president die op ramkoers ligt met de vrije pers.


Een film van Steven Spielberg
Verenigde Staten, 2017

Met Tom Hanks, Meryl Streep, Alison Brie e.a.

Partners: HVV en Seniorenraad 

Wie zich overdag kan vrijmaken, kan kiezen voor de vertoning op maandagmiddag. 


Wegens een stroompanne in Schoten kon onze maandagnamiddagfilm niet doorgaan. Hou je ticketje goed bij, je kan het gebruiken om morgen naar de avondvertoning te komen. Ondertussen zijn we aan het zoeken naar een nieuwe datum voor een namiddagvertoning. We houden je op de hoogte via Facebook, onze website (www.ccschoten.be) en mail. Heb je liever je geld terug? Dan mag je ons dat gerust laten weten per mail: cultuurcentrum@schoten.be 
Onze excuses voor het ongemak! The Post_trailer_engels

DELEN:

Persrecensies

The Post - De Morgen

‘The Post’: Indiana Jones op de krantenredactie Steven Spielberg vergeet niet te entertainen in uitstekende en relevante politieke thriller.

Tickets

 • 19/02
  2019
  20:00
  Locatie: De Kaekelaar
 • 25/03
  2019
  14:00
  Locatie: De Kaekelaar