Je huid verbindt je met de buitenwereld. Ze beschermt en spiegelt je tegelijkertijd. Je huid is een antenne die kan zenden en ontvangen.
Blosjes op je wangen of kippenvel, moedervlekken, rimpels of een velletje, zo zacht als een perzik; de sporen op je huid vertellen je levensverhaal. Goudbruin of lelieblank; onze huidskleur heeft vele schakeringen.

Maar het heerlijkste van je huid is wel dat ze voluit kan voelen; van zachte strelingen komen je haartjes overeind, van te veel zon gaat ze verbranden. Je kan je huid ook versieren met make-up of tatoeage.

HUID toont kunstwerken van Jalila Essaïdi, Fia Cielen, Berlinde De Bruyckere, Bart Hess, Eline Willemarck, Margi Geerlinks, Rosa Verloop, Carla van de Puttelaar en Renee Verhoeven.

HUID is meer dan een tentoonstelling. Het is een labo en experimenteerplek om samen op onderzoek te gaan. Een ontdekkingsreis met nieuwe ervaringen, een kunstzinnige en unieke uitwisseling tussen de kinderen.
De tentoonstelling HUID wordt begeleid door professionele RASA-gidsen.  Zij zijn artistiek geschoold en bedreven in ervaringsgericht samenwerken met kinderen.


DELEN:

Tickets

  • 28/05
    2020
    09:00
    Locatie: Kasteel van Schoten (tentoonstellingsruimte)