© Benny Degrove

OPGELET: DEZE VOORSTELLING WERD GEANNULEERD
Je tickets worden automatisch terugbetaald. Heb je tickets voor deze voorstelling, dan nemen we contact met je op via mail. 
Belangrijk: kocht je ook tickets voor iemand anders of verkocht je je tickets door? Hou deze personen dan ook op de hoogte! 

Met ‘Swing’ maakt Circus Ronaldo het podium vrij voor een nieuwe generatie circusartiesten.
Een frisse waaier aan allround circusartiesten trekt alle registers open, op maat van onvervalste swingmuziek uit de jaren veertig. Een groot mechanisch Decaporgel brengt je meteen in de sfeer van het oude circus en de variété: groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. De aanstekelijke speelsheid, heerlijke dynamiek en blije opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde laat je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag. Het zestal van ‘Swing’ charmeert niet alleen met humor en fratsen, maar laat je ook genieten van ongekunstelde authenticiteit.


Van en met: Nanosh Ronaldo e.a.

Deze voorstellingenreeks wordt georganiseerd in het kader van ‘Biscuit’ en dus in samenwerking met de buren: Brasschaat, Brecht en Kapellen. Circus Ronaldo strijkt deze keer neer op een bijzondere locatie in gastgemeente Brecht. Vanaf 19u is de bar op de locatie open, is er een streepje muziek en kan je - als je je moet haasten - nog een hapje eten. DELEN:

Tickets

 • 21/05
  2020
  20:00
  geannuleerd
  Locatie: Op locatie
 • 22/05
  2020
  20:00
  geannuleerd
  Locatie: Op locatie
 • 23/05
  2020
  20:00
  geannuleerd
  Locatie: Op locatie