Opgelet: dit concert werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

Geef toe, de Vlaamse charmezanger uit de jaren 70 is dringend aan een revival toe. Uit het DNA van onze muzikale helden van weleer creëerde de ploeg van We Are Not een ‘gloednieuwe’ oude rasartiest: Han Thomas.

Samen met de Star Struck Band brengt Han Thomas de prachtigste liedjes van hemzelf en zijn tijdgenoten: vrienden als Will Tura, Jimmy Frey, Paul Severs en Elvis. Maar Han Thomas brengt niet alleen het allerbeste van het Vlaamse seventies levenslied, verwacht je ook aan enkele covers die toen gemaakt hadden moeten zijn.

Met vuur in de lendenen en een onverwoestbare haarlijn brengen Han Thomas en de Star Struck Band het beste van toen in het mooie Vlaams. 

We Are Not… Han Thomas eert de Vlaamse muzikale helden van toen met evenveel respect als de helden in hun vorige shows: Major Tom (David Bowie), Byrning down the house (Talking Heads) en We love Lou (Lou Reed).DELEN:

Tickets

  • 28/05
    2021
    20:00
    geannuleerd
    Locatie: De Kaekelaar