© Bart Huysmans

Opgelet: de inhoud van deze uitstap is licht gewijzigd; het geplande bezoek aan het Museum Vleeshuis valt helaas weg. De gegidste wandeling in Wannes Van de Veldes voetsporen zal wel doorgaan.

Ook de aanvangsuren van de uitstap zijn aangepast; er zal op 06/05 enkel om 10u een wandeling van start gaan. Op 08/05 zijn er nu twee wandelingen: eentje om 10u en eentje om 14u.

“Ik wil deze nacht in de straten verdwalen,
de klank van de stad maakt mijn ziel amoureus.”

Treed samen me een stadsgids in de voetsporen van Wannes Van de Velde, die opgroeide in de straten van Antwerpen. Ontdek alles over Wannes' muzikale verleden, en wandel langs plaatsen en straten die voor hem belangrijk of inspirerend waren. De wandeling start op de Vrijdagsmarkt, aan het Plantin-Moretusmuseum, en eindigt in de buurt van de Grote Markt.


Wannes Van de Velde heeft een link met Schoten. Tijdens de Belpop Bonanza Schoten kan je niet alleen zijn link met Schoten ontdekken, maar ook die van andere muzikanten. Bekijk zeker ook onze reeks Studio Kuren, terug te vinden op ons Youtubekanaal, waarin er veel interessante verhalen over Wannes Van de Velde terugkomen.DELEN:

Tickets