Opgelet: dit concert stond oorspronkelijk gepland op 08/04/21. De locatie en het aanvangsuur van dit concert kunnen nog onderheving zijn aan wijzigingen. Meer info hierover volgt. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

Stef Kamil Carlens maakte met zijn eerste soloplaat Stuck In The Status Quo (2017) zijn succesvolle rentree in het popcircuit als soloartiest. In 2019 kwam de opvolger Making Sense Of Infinity uit, die door pers en publiek positief onthaald werd.

In zijn soloconcerten omringt hij zich met opmerkelijke instrumenten: een houten basharmonium, vintage synths, schelpen en belletjes, orgeltjes, drummachines en een reeks bijzondere gitaren.  
Omdat hij soms op zeven instrumenten tegelijk speelt, lijkt zijn muziek wel een soort choreografie. Minutieus getimede bewegingen vormen een krachtige, maar verfijnde eenheid van groove en melodie. Stef Kamil Carlens staat alleen op het podium, maar soms lijkt het alsof er een volledige band staat te spelen!

“Carlens is een liedjesfluisteraar die met zachte stem betovering over onze hoofden uitstrooit, en hieris hij in zeer grote vorm.” – Humo (****)


Stef Kamil Carlens - Back On The Road (2019)

DELEN:

Tickets

  • 12/06
    2021
    20:00
    Locatie: De Kaekelaar