In mei 2020 kwam SKaGeN uit met de allereerste WatchApp #1, de allereerste voorstelling via WhatsApp. 
Met WatchApp #2 verleggen ze opnieuw de grenzen van dit nieuwe medium. De personages, Emmi en Leo, krijgen gezichten en je zult ze ook ‘live’ kunnen tegenkomen, als je dat wil. In deel 2 ontmoeten Emmi en Leo elkaar verschillende keren en daar kan het publiek op alle mogelijke manieren bij zijn. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, daar verrassen we jullie graag mee.
Maar ook als ze niet samen zijn, trekken Emmi en Leo alle registers van de moderne communicatie open.
 

Waar ging het ook weer over? 
In WatchApp #1 hadden Emmi Vermander en Leo Leike een zinderende liefdesaffaire – via WhatsApp: een liefde die uitsluitend gebaseerd was op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk toch ging gebeuren, liep het mis en het contact werd verbroken.
Nu, bijna twee jaar later, keert Leo terug uit Boston en krijgt hij een bericht van Emmi in zijn WhatsApp. Beiden blijken nog altijd verslaafd te zijn aan elkaar en een werkelijke ontmoeting lijkt nu onvermijdelijk. Eindelijk.
 

Wat met WatchApp #1?
Op woensdag 7 oktober start ‘WatchApp #1’ nog een laatste keer. Wil je graag beide voorstellingen volgen, koop dan
 hier een combiticket aan een voordelige prijs!

De ticketverkoop voor combitickets eindigt op zondag  4/10/2020 om 23:59. 
De ticketverkoop voor 'WatchApp #2' eindigt op zondag 14/11/2020 om 23:59. 


PRAKTISCH

WatchApp #2 start op woensdag 18 november. Achttien dagen* lang kan je het verhaal van Emmi en Leo volgen.
Na je bestelling ontvang je alle praktische info per mail.
Om te kunnen deelnemen moet je beschikken over een smartphone met WhatsApp. Met het kopen van een ticket voor de voorstelling ‘WatchApp #2’, sta je toe dat SKaGeN je telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en je voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Je nummer is te zien voor de andere leden van de groep, je naam in principe niet. Je dient je eigen privacy-instellingen aan te passen indien je niet wenst dat je profielbeeld zichtbaar is. Het gezelschap respecteert de privacy-regels en gaat omzichtig om met jouw gegevens. Na de voorstelling worden je gegevens verwijderd uit de bestanden van het gezelschap.

* Onder voorbehoud: het exacte aantal dagen kan tijdens het productieproces nog licht wijzigen.

COMBI-ticket: Wil je  graag beide voorstellingen volgen? Koop dan een hier een combiticket aan een voordelige prijs!

CREDITS

Van: Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers / Concept: Mathijs F Scheepers / Tekst: Daniel Glattauer en Ulrike Zemme in een bewerking van Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers / Productie: SKaGeN & De Studio / Zakelijke leiding & coördinatie: Korneel Hamers / Software-ontwikkeling  & technische bijstand: OWOW - the Omnipresent World of Wizkids / Spreiding: Thassos & Laurent Langlois / Met dank aan: Thomas Sessler Verlag, Wien / Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio


DELEN:

Persrecensies

Data