©Kurt Stallaert / PixelXpress

Als je lang genoeg deel uit maakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf.  (Alessandro Fantucci)

Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE.’, en die belooft een knaller te worden.

Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als ‘Henry’, ‘Zoals de dingen gaan’ en ‘Stanley’, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor ‘IMKE.’. Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs, waaronder Filip Peeters en Barbara Sarafian en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

 • De ticketverkoop voor WatchApp #3: IMKE. eindigt op dinsdag 20/04/2021 om 19:00.

Praktisch:

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…

 • Per ticket betaal je €12,50, + vaste transactiekosten van 0,39 cent per bestelling. De ticket-pagina ziet er voor deze voorstelling anders uit dan u van ons gewend bent.
 • De ticketverkoop voor WatchApp #3: IMKE. eindigt op dinsdag 20/04/2021 om 19:00.
 • Ondervind je problemen? Er is een helpdesk beschikbaar via tickets@destudio.com

Credtis:

Concept en regie: Mathijs F Scheepers/ Tekst: Peter De Graef / Met: Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Clara van den Broek, Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens / Productieleiding: Delphine Lippens / Kostuum: Barbara Delaere, Charlotte Willems en Evi Kelepouris / DOP en camera: Pieter Van Campe / 2de camera: Magali Daems / Geluid: Timothy Nieuwenhuysen / Ontwikkeling app: The Omnipresent World of Wizkids | OWOW agency / Zakelijke leiding en coördinatie: Korneel Hamers / Productie: SKaGeN / Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio


DELEN:

Tickets

 • 21/04
  2021
  13:30
  Locatie: Online