Potkasten, dat zijn mini audio-theaters die je trakteren op een sappig en verrassend verhaal. Even denk je dat je binnenstapt in een Dixi-toilet zoals je ze kent van de festivalweides, maar voor je goed en wel binnen bent, heb je door dat je in een klein theatertje bent beland.

Voor jou staan vier Potkasten klaar, met daarin telkens een ander luisterverhaal, gaande van Chez Mireille door Luk Wyns tot de Waterwalsen door Bruno Vanden Broecke, Esmé Bos en Bart voet.

Overdag verwelkomen we families met kinderen van 4 jaar en ouder, na 17u ontvangen we de iets oudere luisteraar. Elk verhaal duurt ongeveer 10 minuten. Inschrijven is niet nodig voor deze gratis activiteit. De locatie wordt nog meegedeeld.


Zijn alle Potkasten reeds bezet als je langskomt? Geen nood, kom later terug en ga eerst langs een andere activiteit in de buurt. De Potkasten zijn namelijk te bezoeken tijdens de Feestelijke opening van het cultuurseizoen, tevens Open Monumentendag 2021. Lokale culturele partners bieden tijdens het weekend van 11 en 12 september prikkelende activiteiten aan rond het thema Horen, zien en voelen. Georganiseerd en gedragen door Academie Schoten, Bibliotheek Schoten, Cultuurcentrum Schoten, Cultuurdienst Schoten, en Schepen van Cultuur Charlotte Klima.DELEN:

Data

  • 11/09 - 12/09
    11:00
    Locatie: Op locatie