Rintje is een ondeugend hondje dat samen met z’n vriendjes Tobias en Henriëtte al spelend de wereld ontdekt. Rintje gaat buiten spelen in de storm, hanteert de kappersschaar en helpt bij de boodschappen. Samen met z’n vrienden organiseert hij zelfs een circusvoorstelling. En op school staat hij met alle hondjes in de rij om een prikje te krijgen. Rintjes mama en oma staan altijd klaar om hun kleine rakker uit de nood te helpen.

De avonturen van Rintje, gebaseerd op de boeken van Sieb Posthuma, zijn heel herkenbaar en begrijpelijk voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Ze spelen zich af in prachtige handgemaakte decors, die aan de verhalen een gezellige, huiselijke sfeer verlenen.
Bekend van Ketnet, met de stemmen van Jelle en Clara Cleymans, Jonas Geirnaert, Sien Eggers, Barbara Sarafian, Ivan Pecnik en Ini Massez.


Een animatiefilm van Matthias Bruhn, Michael Ekbladh.
Duitsland/Zwitserland, 2015 - 72 min.

Bij een grabbelpasfilm zijn (groot)ouders welkom, maar kunnen kinderen ook blijven kijken onder begeleiding van een monitor van de jeugddienst.

Partner: Jeugddienst Schoten

OPGELET: OORSPRONKELIJK VERTOONDEN WE OP DEZE DAG DE FILM MOLLY MONSTER. WEGENS ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN WERD DE TITEL VAN DEZE FILM GEWIJZIGD NAAR RINTJE. 

Had je al ticketjes voor Molly Monster en wil je deze annuleren? Dan kan dat kosteloos via cultuurcentrum@schoten.beRintje - trailer

DELEN:

Tickets

  • 21/02
    2018
    14:00
    Locatie: De Kaekelaar