In deze workshop bereid je een maaltijd écht van A tot Z. We maken zelf onze borden, bereiden een uitgebreide verrassende maaltijd, dekken van de tafel. En uiteraard genieten we samen van wat we allemaal gemaakt hebben.

Keramist Koen Ghesquière van GHESQ leert je de basics van het pottendraaien. Samen met hem ga je aan de slag met handgemaakt en wielgedraaid keramiek. Met natuurkok Natalie van LesOdettes verwerk je seizoensgroenten en wilde planten tot een heerlijke vegetarische maaltijd in 3 gangen.

Benieuwd hoe je met lokale groenten en planten wereldkeuken maakt? Wil je wel meer leren over koken met houtvuur of over keramiek? Dan is dit de workshop waar je moet zijn!


Start workshop: 15u
Aan tafel: ca. 20u
Einde: ca. 22u

Prijs exclusief alcoholische dranken

Reserveren verplicht!



DELEN:

Tickets

  • 18/11
    2017
    15:00
    Locatie: Locatie wordt meegedeeld