Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

SOLO (12+)

door Vervloet & De Studio

SOLO
SOLO

Prijs

  • basisprijs:€12.00
  • kansentarief:€2.40
  • student:€6.00
  • vriendenpas '22-'23:€10.00

Waar

De Kaekelaar

Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
België

Praktisch

Ook voor scholen om 14u!

 

Klik hier om het interview met Robbert Vervloet te lezen over hoe zijn leven tot deze voorstelling leidde. 

 

Klik hier om de lesmap te bekijken/downloaden. 

Open ruilbox
Heb je tickets over of ben je nog op zoek naar tickets?
Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Wat wil jij later worden als je groot bent? Brandweerman? Boekhouder? Mama of papa? Influencer? Of toch nog steeds piloot? Op de speelplaats kan alles. Je laat je verbeelding de vrije loop en bepaalt zelf de spelregels. “Jij bent de roze Power Ranger en ik de appelblauwzeegroene. Die bestaan toch niet? Nu wel.”

 

In SOLO neemt Robbert Vervloet je mee in zijn hyperfantastische wereld, waarin een personage grip probeert te krijgen op wie hij is - of althans denkt dat hij moet zijn. In al zijn kinderlijke fantasie mislukken de dingen al eens grandioos, maar wordt ook het onmogelijke mogelijk.

Robbert Vervloet

Theatermaker en acteur Robbert Vervloet speelde onder meer bij toneelgroep Elektra, fABULEUS, Het Paleis, Het Kwartier, Tuning People en Laika. Op televisie was hij te zien in Gevoel voor tumor en Loslopend wild.

 

In De Studio creëert Robbert eigen werk. Zijn succesvoorstelling Terminator Too was onversneden blockbustertheater: een uit karton opgetrokken self- made ode aan popcultuur en filmgeschiedenis. In het zog van de voorstelling volgde de kortfilm Terminator Too - The Movie. Robbert Vervloet is een speelvogel pur sang.

SOLO - Vervloet en De Studio - c Fran Van Gysegem