Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Kaddishconcert: The Antler King

met Dances

Kaddishconcert: The Antler King c Carmen De Vos
Kaddishconcert: The Antler King c Carmen De Vos

Prijs

  • basisprijs:€12.00
  • kansentarief:€2.40
  • student:€8.00
  • vriendenpas '22-'23:€10.00

Waar

JH Kaddish

Vordensteinstraat 50
2900 Schoten
België

Praktisch

TIP! 

Fan van The Antler King? In de voorstelling Kleine Held op donderdag 9/2 zorgen zij voor de live soundtrack!
Klik hier voor tickets en info. 

Open ruilbox
Heb je tickets over of ben je nog op zoek naar tickets?
Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Maarten Flamand en Esther Lybeert maken al ruim een decennium lang muziek. In Dances, hun vierde album, schuwen ze het experiment niet en nemen ze beiden de ruimte om hun persoonlijke muzikale muzes te eren.

 

Het universum van The Antler King overspant en verbindt talloze genres. Afrikaanse ritmes reiken de hand naar het werk van Coco Rosie met hier en daar een flard psychedelische Link Wray, een aai over de bol van Connan Mockasin en een vleug Madou versus Prince. Op papier lijken ze met elkaar te vloeken, op plaat staan ze allemaal broederlijk naast elkaar.

Straffe muzikanten, een intieme setting en een minimum aan versterking. Welkom! CC Schoten en JH Kaddish verwennen je met hapjes, drankjes en pure muziek, zonder barrières.

De pers over The Antler King

Ten For A Bird (★★★★½): Goed gevuld muziekdoosje

 

"The Antler King vindt zichzelf op Ten For A Bird bij elk nummer opnieuw uit. De invloeden zijn divers, onze beleving intens. Het geheel toont zich als ongepolijst en niet in hokjes te duwen. Als we zouden zeggen dat dit album tijdloos was, dan zou dat zomaar even kunnen. Van vintage jaren ’70 decor tot spacy tijd die nog gemaakt moet worden. Gelukkig is dit album wel al gemaakt."

 

- Dansende Beren


... lees hier verder

 

Luminous Dash over de nieuwe single Bolero

 

"Wij zijn alvast te vinden voor deze nieuwe The Antler King schijf. Ook al is de tekst van het nummer vrij donker toch sleurt deze aanstekelijke track ons mee naar de dansvloer, de perfecte soundtrack voor een warme zomerse dag."

 

- Luminous Dash 


... lees hier verder