Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Kasteelconcert: Eva De Roovere (duo)

met Hier en Nu

Kasteelconcert: Eva De Roovere c Diego Franssens
Kasteelconcert: Eva De Roovere c Diego Franssens

Prijs

  • basisprijs:€12.00
  • kansentarief:€2.40
  • student:€8.00
  • vriendenpas '22-'23:€10.00

Praktisch

Tip van de bib! 

Zin in meer werk van Eva De Roovere? In de bib kan je haar volledig oeuvre vinden. Veel luisterplezier! 

 

Opgelet! De parking aan Brasserie De Riddershoeve is tijdelijk niet toegankelijk  Parkeren kan in de Kasteeldreef. We raden aan om met de fiets, te voet of het openbaar vervoer te komen.

Na vele obstakels kan Eva De Roovere eindelijk haar zesde Nederlandstalige full album uitbrengen: Hier en nu. Een krachtig album vol onvervalste Nederlandstalige popsongs. Samen met pianist Ewout Pierreux laat ze je genieten van oude en nieuwe muziek en neemt ze je mee doorheen de tijd. Dans je zorgen weg op de aanstekelijke ritmes en laat je vervoeren door de stem van Eva De Roovere.


Welkom, hier en nu!

Straffe muzikanten, een intieme setting en een minimum aan versterking. Welkom in het Kasteel van Schoten, waar we je verwennen met hapjes, drankjes en pure muziek, zonder barrières.

"Worstelen met schuld en boete, met angst en spijt en andere ziektes van de leeftijd: dat doet Eva De Roovere op haar nieuwste album Hier en nu. Als een veertiger die zonder Instagamfilter durft te zeggen dat het leven niet zo makkelijk is als wat generatiegenoten ons met hun rozengeur-en-maneschijnberichten op sociale media willen doen geloven."

 

Het Nieuwsblad

Klik hier om verder te lezen. 

Luister naar Hier en Nu