Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Likeurstokerij FX De Beukelaer

Elixir D’Anvers doorheen de geschiedenis

Elixir dAnvers
Elixir dAnvers

Prijs

  • basisprijs:€12.00
  • kansentarief:€2.40
  • vriendenpas '22-'23:€10.00

Praktisch

Reserveren verplicht!

Duur: ca. 2u

www.elixirdanvers.be

 

Tip van de bib!
Ben je gebeten door het maken van cocktails? Of op zoek naar enkele heerlijke recepten? Dan is dit jouw boodschappenlijstje voor in de bib! 

FX de Beukelaer stookt al meer dan anderhalve eeuw de authentieke Elixir d’Anvers met tientallen planten en kruiden van over de hele wereld. Deze artisanale likeur wordt nog steeds bereid volgens het originele recept van François-Xavier de Beukelaer uit 1863. Zijn unieke smaak wordt al generaties lang fel geprezen en inspireert ook hedendaagse chefs en mixologists tot creatieve gerechten en cocktails.

Ontdek het verhaal van Elixir d’Anvers en laat je verrassen door zijn traditie en onuitputtelijke mogelijkheden. 

Tijdens deze rondleiding legt de gids je tot in detail uit hoe deze Antwerpse likeur gemaakt wordt. Je ontdekt er de complexe smaken en het geurig aroma van deze enige echte en onvervalste Elixir d’Anvers en de gids vertelt over de traditie van Elixir d'Anvers en de onuitputtelijke mogelijkheden ervan. Van het aperitief tot het dessert.

 

Na een bezoek aan de stokerij sluiten we af met een degustatie van Elixir d’Anvers, Elixir de Spa en Advocaat Extra FX de Beukelaer.

Elixir d'Anvers