Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Workshop: Bouw je droomstad

door Mooss

Workshop: Bouw je droomstad
Workshop: Bouw je droomstad

Prijs

  • lager - kind:€5.00

Praktisch

Meerdere data - vanaf maandag 23/01/2023

 

WORKSHOP:
Deze workshop is voor max. 20 kinderen. Heb je meer leerlingen? Dan splitsen we je klas op in 2 groepen. Als school voorzie je je eigen recyclagematerialen. Mooss zorgt voor alle bevestigings-, knip- en snijmaterialen.

 

EXPO: 
het expobezoek gaat niet op dezelfde dag door als de workshop. De expo kan je wel met je hele klas bezoeken. 
 

 

Wat is jouw beleving van architectuur en ruimte? Kruip in de rol van een architect en denk na over gebouwen, experimenteer met materialen, schets je idee en bouw uiteindelijk je maquette. Tijdens het proces leggen we linken met voorbeelden uit de architectuur.

 

Tijdens de workshop herbruiken we afvalmaterialen: upcycling met fietsbanden, plastiek afvalmateriaal, kartonnen dozen, petflessen.... Op deze manier toveren we afvalmaterialen om tot een wonderlijk nieuw design en bouwen we met z'n allen onze droomstad. 

Maar eerst mag je met je klas naar de LEGO EXPO in de Braembib voor wat inspiratie!

LEGO EXPO

Bouwen aan de toekomst

 

Van ultramoderne ecohuizen tot steden die goed zijn voor zowel hun bewoners als de economie én de planeet. Eerst zien en dan geloven? Kom dan naar de Lego Expo van Amazings in de Braembib en ontdek hoe we samen een (LEGO®) steentje kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst

Als school voorzie je je eigen recyclagematerialen.
Mooss zorgt voor alle bevestigings-, knip- en snijmaterialen.