Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Seniorenshow

met Micha Marah, Stijn Vande Voorde en Eddy Herman

Micha Marah
Micha Marah

Voor onze jaarlijkse Seniorenshow hebben weer enkele toppers uitgenodigd! 

Op deze editie zijn Micha Marah, Stijn Vande Voorde (de Vlaamse André Rieu) en Eddy Herman van de partij met een show boordevol ambiance, humor en een stevige dosis muziek!

 

Micha Marah zet voor onze Seniorenshow haar bekende schlagers opnieuw op het programma. Stijn Vande Voorde, de Vlaamse André Rieu, is met zijn viool een waar muzikaal spektakel. En alsof dat nog niet genoeg is, zal Eddy Herman het geheel aan elkaar praten met een stevige portie humor. 

Dat wordt weer een spetterende namiddag om nooit te vergeten!!

Tijdens de seniorenshow mag het publiek plaatsnemen aan tafels en stoelen. Ook voor mensen met een rolstoel maken we graag plaats. Gelieve het aantal rolstoelen tijdig door te geven, dan kunnen we hier rekening mee houden.

 

Je kan zowel per groep als individueel inschrijven. Voor groepen reserveren we één of meerdere tafels. Reserveer je individueel, dan kan je plaatsnemen aan een aantal tafels die we voorzien voor individuele inschrijvers.


De Seniorenshow wordt georganiseerd door Cultuurcentrum Schoten in samenwerking met de Raad voor personen met een handicap, Seniorenraad en Gemeente Schoten.