Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Talk To Me In French

door Frank Mercelis

Talk to me in French - c Sara De Graeve
Talk to me in French - c Sara De Graeve

Prijs

  • basisprijs:€15.00
  • kansentarief:€3.00
  • vriendenpas '22-'23:€12.00

Praktisch

In de pers
"Frank Mercelis is tegelijk grappig en ontroerend in zijn ode aan de Franse taal en de liefde." - De Standaard **** - lees verder

 

Tip van de bib! 

In onze Schotense bib hebben ze ook eerder werk van Frank Mercelis. Het ontdekken waard!

Frank Mercelis maakte een voorstelling over de littekens van zijn liefdesleven. Met hilarisch herkenbare teksten en prachtige muzieknummers brengen hij en Antoon Offeciers deze knaller van een voorstelling.

 

Samen met pianist Antoon Offeciers brengt Frank Mercelis een persoonlijke, intieme en bij momenten sensuele muziekvertelling met Franse en Nederlandstalige nummers en af en toe een pijnlijk verhaal over seksuele escapades en de stemmen in zijn hoofd.

“Tekst en muziek vloeien wonderwel in elkaar, kronkelend en fonkelend, perfect uitgekiend zonder aan naturel te verliezen. Met veel gevoel voor humor ook, verbaal én muzikaal. De woord- en zinspelingen zijn zonder uitzondering relevant en goed gevonden.”
De Standaard ****


Trailer - Talk to me in French

“Na vele omzwervingen als zanger, muzikant en acteur komt Frank Mercelis thuis in een heerlijk theaterprogramma. (…) De voorlopige bekroning van een erg veelzijdige carrière.”
Het Nieuwsblad ****

Bekijk de reportage van 100% Cultuur

Tekst, zang, gitaar: Frank Mercelis
Toetsen: Antoon Offeciers
Coach: Dimitri Leue
Geluid, licht: Pieter Nys


www.frankmercelis.be