Alle praktische informatie over terugbetalingen, de ruilbox, rolstoelgebruikers, laatkomers, kinderopvang en het zaalplan

Terugbetaling
We betalen gekochte tickets niet terug.
Gereserveerde tickets die een kwartier voor de voorstelling niet zijn afgehaald, kunnen worden doorverkocht. Wanneer je een cursus of workshop annuleert, rekenen we 25% administratiekosten aan. Bij annulering vanaf een week voor aanvang wordt dat 100%, tenzij je een doktersattest voorlegt. 

Ruilbox
Heb je tickets te veel? Of wil je graag een ticket overkopen? Maak gebruik van de ruilbox op onze site. Per voorstelling kan je tickets vragen of aanbieden. Vergeet zeker niet je contactgegevens in te vullen, zodat andere mensen je kunnen bereiken!

Laatkomers
Laatkomers worden niet meer in de zaal toegelaten, tenzij na een pauze. Tickets worden niet terug betaald. 
 

Rolstoelgebruikers
Gebruik je een rolstoel? Wij voorzien per voorstelling enkele plaatsen met goede zichtbaarheid. Je kan deze plaatsen niet online reserveren. Hiervoor moet je op voorhand contact voor opnemen met de vrijetijdsbalie via 03/680 23 40. Aan de avondkassa kunnen we niet garanderen dat deze plaatsen nog vrij zijn. 

Kinderopvang
Bij familievoorstellingen kunnen kinderen die te jong zijn voor de voorstelling terecht bij onze kinderopvang. Tijdens aperitiefconcerten vangen we kinderen op tot 6 jaar. De kinderen worden opgevangen door een babysit van de Gezinsbond. We voorzien een rustig plekje met aangepast speelgoed.
 

Zaalplan
Wil je nog eens kijken waar je juist zit? Op je ticket staat de rij en het nummer van je zitje. Op deze link kan je het zaalplan bekijken. Let wel, De Kaekelaar beschikt over een mobiele tribune, bij kleinere voorstellingen worden rijen weggelaten. De A-rij is de rij bovenaan de tribune. 

handleiding: online tickets kopen

Ontdek hoe gemakkelijk het is om online tickets te kopen. 
Hier kan je de handleiding downloaden.

Heb je liever een uitgeprint exemplaar? Dan kan je terecht bij de vrijetijdsbalie. 

DELEN: