Je zoekt een ruimte voor je activiteit? Cultuurcentrum Schoten beheert verhuurt heel wat gemeentelijke lokalen! Van een kleine vergaderruimte tot een perfect uitgeruste podiumzaal voor grotere evenementen. Infrastructuur met een capaciteit die varieert tussen 10 en 400 personen. Podiumvoorstellingen, ontmoetingsactiviteiten, educatieve activiteiten en vergaderingen kunnen allemaal in deze gevarieerde infrastructuur georganiseerd worden.
Er zijn verschillende vergaderzalen, 3 wijklokalen, een activiteitenruimte, polyvalente lokalen en een degelijk uitgeruste podiumzaal met 400 plaatsen met uitschuifbare tribune en podium.

Wil je een feest organiseren dan kan je de lijst met niet-gemeentelijke infrastructuur raadplegen.

In verschillende infrastructuren kan je gebruik maken van audiovisuele materialen (piano, beamer, enz.) Het gebruikersreglement voorziet bovendien een fikse korting voor erkende Schotense verenigingen. Let wel op: praktische afspraken verschillen per locatie.


OPGELET: BELANGRIJKE MEDEDELING

Vanaf 1 januari 2020 gaat er een nieuw retributiereglement in voege. Schotense erkende verenigingen zullen vanaf dan van het meest voordelige tarief kunnen genieten als ze een locatie willen huren. Klik door naar de verschillende locaties om de nieuwe tarieven te weten te komen.  

Vanaf 1 januari 2020 komt er voor alle Schotense verenigingen een nieuwe digitale verenigingendatabank. Kijk hier voor meer info.


Reserveer online

Je kan je aanvragen voor het huren van zalen ook digitaal via onze webshop indienen (behalve voor de Kaekelaar). Wil je hier wat meer informatie over? Klik dan hier voor de infobrief met handleiding. 

Naar de webshop!

Evenementenloket

Bij het evenementenloket kan je terecht voor huur van materiaal (bvb. podiumstukken, tafels, panelen, ...) of voor de nodige lokale vergunningen. Hou hier ook rekening met de minimum aanvraagperiode van 6 weken op voorhand.

Meer info hierover vindt u op de website of u kan altijd contact opnemen per mail: evenementen@schoten.be.

Meer informatie

De contactpersoon voor zaalverhuur is Kristel Teugels cultuurdienst@schoten.be  of 03/680 23 40.

DELEN: