Beleef een gezellig en lekker winterfeest en steun ons goede doel!

zondag 23/12: een warm winterfeest!

Kom op zondag 23 december vanaf 11u naar De Kaekelaar voor een knus winterfeest met heel wat gezellige activiteiten en een hoop lekkers! De opbrengst van deze dag gaat integraal naar Feestvarken vzw. 

Gezellige winterfilm: Gruwelijke rijmen (6+)

van 11u tot 12u

In de film Gruwelijke Rijmen (naar het boek van Roald Dahl) komen een hele parade van sprookjesfiguren bij elkaar. Een grappige film voor de hele familie!

Bestel gruwelijk snel je tickets voor 'Gruwelijke Rijmen'

Gruwelijke Rijmen

Laat je inpakken voor de warmste week

Van 11u tot 17u

Heb jij ook altijd last van inpakstress op het allerlaatste moment? Geen zin om te klooien met plakband, lintjes en cadeaupapier? Passeer langs onze inpakstand. Wij pakken er met veel plezier jouw cadeautjes in voor een vrije gift.

de Woze Bolven, workshops en spelletjes

Van 12u tot 17u

De Woze Bolven vertellen hun warmste winterverhalen!
Wil je zelf aan de slag gaan? Bezoek onze knutseltafels en maak je eigen kerstkaartjes, button, of je eigen glazendierenbokaal!
Zin om de benen te strekken? Leef je uit in ons speelparcours met volksspelen en andere spelletjes. 

De Woze Bolven

Koffiebar met gebak en heerlijke pannenkoeken

Van 12u tot 17u

Geniet in onze gezellige pop-up bar van een tasje koffie en huisgemaakt lekkers. De gezinsbond zorgt daarenboven voor de heerlijkste pannenkoeken ter wereld. 

De foto hiernaast is slechts een voorbeeld.

Babysit

van 11u tot 17u

Wil je nog even last-minute kerstshoppen? Goed nieuws! Je kan je kindjes met een gerust gevoel bij ons achterlaten. De monitors van de jeugddienst en babysitters van de gezinsbond zorgen ervoor dat jouw kleintje zich niet verveelt. Dit kan ook tijdens de film.

De foto hiernaast is slechts een voorbeeld.

Feestvarken vzw

Cultuurcentrum Schoten, de Gezinsbond en Jeugddienst Schoten dragen kinderen een warm hart toe. De integrale opbrengst van al onze Warmste Week-acties gaan naar Feestvarken vzw. Met hun leuke verjaardagspakketten zorgt Feestvarken ervoor dat elk kind zijn verjaardag kan vieren. In elk pakket zit een verjaardagscadeau, een traktatie om uit te delen in de klas en benodigdheden om thuis een feestje te organiseren. 
www.feestvarkenvzw.be


Helaas, het Pompbier is al uitverkocht!

pompbier: uitverkocht!

Voor de Warmste Week verkocht cultuurcentrum Schoten een eigen biertje! De naam 'pompbier' verwijst naar de Kaekelepomp. De Kaekelaar werd genoemd naar deze pomp. De ingang van De Kaekelaar bevindt zich vlakbij de plaats waar deze pomp destijds stond. De Kaekelepomp was naast een belangrijke waterbron ook een geliefkoosde ontmoetingsplaats voor de Schotenaren. En dat wil het cultuurcentrum nog steeds zijn.  Met een eigen Pompbiertje