Naar de webshop!

Activiteitenruimte

De activiteitenruimte in LDC Cogelshof is een ruimte van 218m³ en kan in verschillende opstellingen gebruikt worden.  Deze ruimte heeft een capaciteit van max. 240 persoenen en is is geschikt voor allerlei verschillende soorten activiteiten.  Er zijn  80 stoelen en 10 tafels beschikbaar. Je kan gebruikmaken van de Wifi hotspot.

Polyvalente ruimte 1, 2, 3, 4

De polyvalente ruimten in LDC Cogelshof bieden de nodige faciliteiten voor allerhande vormingsactiviteiten. Een ideale plek voor cursussen, vergaderingen en workshops. Je kan gebruikmaken van de Wifi hotspot. De ruimten in LDC Cogelshof zijn beschikbaar vanaf 19u ’s avonds op weekdagen en in het weekend. 

P(olyvalente ruimte) 1 en 2 en P(olyvalente ruimte) 3 en 4 zijn schakelbaar

Gebruiksreglement

Elk lokaal is bereikbaar met de lift. Tafels, stoelen en andere materialen worden terug gezet op de correcte plaats. De stoelen worden per 8 tegen de muur gestapeld. Er is een dranken- en koffieautomaat op het 1e verdiep.
Gelieve zelf whiteboard stiften en wissers mee te nemen.

Indien u catering wenst, spreekt u af met cogelshof@metsense.be

klik hier

Beschikbaarheid

De zalen van het LDC Cogelshof zijn enkel te huur s’ avonds en in het weekend. Om tijdens daguren te huren dient u contact op te nemen met de verantwoordelijke van het lokaal dienstencentrum, Sarah Bonnen. U kan haar bereiken op (03) 644 67 94.

Tarieven

klik hier

Adres

Deuzeldlaan 49, 2900 Schoten

DELEN: