Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Zaalverhuur

Alle informatie op een rijtje

Cultuurcentrum Schoten verhuurt heel wat gemeentelijke lokalen: vergaderzalen, wijklokalen, polyvalente lokalen en een degelijk uitgeruste podiumzaal met 400 plaatsen met uitschuifbare tribune.

 

Privéfeesten mogen niet georganiseerd worden in gemeentelijke lokalen. Klik hier voor een lijst met niet-gemeentelijke infrastructuur waar je wel feesten kan organiseren.

 

In verschillende infrastructuren kan je gebruik maken van audiovisuele materialen (piano, beamer, enz.) Let wel op: de praktische afspraken verschillen per locatie.

 

Het gebruikersreglement voorziet bovendien een fikse korting voor erkende Schotense verenigingen.

 

Denk eraan je evenement tijdig aan te geven via het evenementenloket.

LDC 't Dorp en LDC Cogelshof worden beheerd door Woonzorggroep Voorkempen vanaf 1 januari 2024

Het nieuwe jaar brengt veranderingen mee op vlak van reservaties in LDC Cogelshof en LDC ’t Dorp. Vanaf 1 januari 2024 zal het beheer van beide centra volledig opgenomen worden door Woonzorggroep Voorkempen, zowel wat betreft de dagwerking van de dienstencentra als alle verhuringen. De Woonzorggroep zal ook de catering zelf voor haar rekening nemen, de samenwerking met MetSense wordt stopgezet. Voor reservaties, het nieuwe retributiereglement en andere info kan je vanaf 18 december terecht op het nummer 03 269 51 00 of via mail info [at] wzgvoorkempen.be (info[at]wzgvoorkempen[dot]be)

De reservaties in de wijklokalen Fortbaan, Lariksdreef en Schijnparklaan, het kasteel van Schoten en De Kaekelaar blijven in beheer van Cultuurcentrum Schoten.

Reserveren
Materiaal huren
Promotie
Contact
Tarieven en betalen