Naar de webshop!

Activiteitenruimte

De activiteitenruimte in LDC Cogelshof is een ruimte van 274m² en kan in verschillende opstellingen gebruikt worden. Deze ruimte heeft een capaciteit van maximum 240 personen en is geschikt voor allerlei verschillende soorten activiteiten. 

Er zijn 120 stoelen en 20 tafels beschikbaar. Je kan gebruikmaken van de Wifi hotspot.

Max. aantal personen: 240

Polyvalente ruimte 1, 2, 3, 4

De polyvalente ruimten in LDC Cogelshof bieden de nodige faciliteiten voor allerhande vormingsactiviteiten. Een ideale plek voor cursussen, vergaderingen en workshops. Je kan gebruikmaken van de Wifi hotspot. De ruimten in LDC Cogelshof zijn beschikbaar vanaf 19u ’s avonds op weekdagen en in het weekend. P(olyvalente ruimte) 1 en 2 en P(olyvalente ruimte) 3 en 4 zijn schakelbaar.

Max. aantal personen per ruimte: 30

Gebruiksreglement en inventaris

Elk lokaal is bereikbaar met de lift. Tafels, stoelen en andere materialen worden terug gezet op de correcte plaats. De stoelen worden per 10 tegen de muur gestapeld. Er is een dranken- en koffieautomaat op de 1e verdieping.
Gelieve zelf whiteboard stiften en wissers mee te nemen.

Indien u catering wenst, spreekt u af met cogelshof@metsense.be

Beschikbaarheid

Enkel de verhuur 's avonds en in het weekend loopt via cultuurcentrum Schoten. U neemt hiervoor contact op met Erika D'Huyvetter cultuurcentrum@schoten.be of 03/680 23 41 of reserveert via de webshop. Om tijdens daguren te huren dient u contact op te nemen met de verantwoordelijke van het lokaal dienstencentrum, Stephanie Seldeslachts dienstencentrumcogelshof@ocmwschoten.be of 03 644 67 94.

Tarieven

klik hier

Adres

Deuzeldlaan 49, 2900 Schoten

DELEN: