Cultuurcentrum Schoten geeft je graag korting!

alle kortingen op een rijtje

VRIENDENPAS, dat is korting voor onze vrienden. 
Kom je regelmatig naar het cultuurcentrum? Dan is een vriendenpas interessant. Vanaf de derde voorstelling heb je meestal al je voordeel. Een vriendenpas kost €10, is persoonsgebonden en geldig voor het hele seizoen. Met een vriendenpas krijg je via je unieke code altijd de vriendenprijs. 

  • Je geniet meteen van een korting op de ticketprijs (de vriendenprijs).
  • Je vriendenpas is persoonsgebonden. Je krijgt een unieke code waarmee je later voor andere voorstellingen ook een ticket aan de vriendenprijs kan kopen. 
  • Vanaf de derde voorstelling heb je meestal al je voordeel.
  • Je kan meer dan één vriendenpas tegelijk bestellen, zodat je met vrienden en/of familieleden bij elkaar kan zitten. 
  • Voor een aankoop van meer dan 6 vriendenpassen, dien je je bestelling op te splitsen.
  • Je kan bij je vriendenpas ook losse tickets bijbestellen aan de normale tarieven. Per voorstelling kan je maximum 6 losse tickets reserveren.

Andere kortingen
Student?
Sommige voorstellingen zijn uitermate geschikt voor jongeren. Ben je student (met een geldige kaart) of jonger dan 18 jaar, dan betaal je het studententarief.  

Kinderen? We proberen kinderen zoveel mogelijk korting te geven. Deze zie je telkens bij de voorstelling vermeld. 

Alle kortingen worden per voorstelling vermeld. 

UiTPAS Kempen: spaar- en kortingskaart

Spaarkaart

Met UiTPAS Van Polder tot Kempen willen we meer mensen laten deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten.  Dit doen we met behulp van een 'UiTPAS Van Polder tot Kempen spaarkaart'. Iedereen (onafhankelijk van de gemeente waar je woont) kan een UiTPAS spaarkaart kopen voor een éénmalige bijdrage van 5€. Met deze UiTPAS kan je punten sparen bij UiTPASpartners in alle UiTPASregio’s. Deze punten kunnen nadien weer ingeruild worden tegen voordelen die de partners aanbieden. 
Bij aankoop van de UiTPAS staan er ook al een aantal welkomstvoordelen op die je direct (dus zonder dat er punten gespaard moeten worden) kan ophalen. 

Met deze versie krijgen pashouders géén korting bij UiTPASactiviteiten, er kunnen enkel punten gespaard worden.

Kortingskaart

Voor sommige mensen is de UiTPAS niet alleen een spaarkaart, maar is het ook een kortingskaart.  Behalve punten sparen en inwisselen, kunnen deze kaarthouders aan UiTPASactiviteiten in de UiTPAS Van Polder tot Kempen-regio deelnemen tegen 'kansentarief'.  Dit wil zeggen dat ze slechts 20% van de ticketprijs betalen.   

Klik hier voor meer UiTPASinfo
DELEN: