Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Info*Matic / Opening Cultuurseizoen

door De Wenkbrauwerij

Rosa & Maurice, de bewoners van de info*matics zijn een beetje wereldvreemd en brengen hun tijd door in hun bizarre constructie. Je kan hen op 10 september tegenkomen op of rond de kunstenmarkt op het Sint-Cordulaplein. Zodra je op de knop 'info’ drukt gaan ze aan de slag. Luikjes gaan open, schuifdeuren dicht, infokaartjes verschijnen terwijl er een potlood uit een ander deurtje komt…

De info*matics laten je wenkbrauwen zeker niet onbewogen en toveren ongetwijfeld een glimlach op je gezicht! 

 

www.dewenkbrauwerij.be

Op zondag 10 september 2023 vieren we de opening van het nieuwe cultuurseizoen. Die dag organiseert KUS opnieuw een kunstenmarkt. Plaats van afspraak is het plein voor de Braembibliotheek. Laat je onderdompelen in een zee van Schotens talent.

Speciaal voor deze gelegenheid opent de bibliotheek op zondag de deuren voor een bijzonder concert. Noodzakelijk Kwaad staat garant voor een optreden op het scherp van de snee, vol panache en snedige muziek. Dit virtuoze vuurwerk combineren de muzikanten met bijtende, buitelende, ritmisch van het blad afdansende teksten. 


De opening van het cultuurseizoen is een project van Cultuurdienst Schoten in samenwerking met Werkgroep KUS, Cultuurcentrum Schoten, Academie Schoten en Bibliotheek Schoten.