Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Seniorenshow 2024

met Daisy Thys, Thomas Julian en humorist Rocky

Voor onze jaarlijkse Seniorenshow hebben weer enkele toppers uitgenodigd! 
 

Op deze editie zijn Daisy Thys, Thomas Julian en humorist Rocky van de partij met een show boordevol ambiance, humor en muziek!

 

Thomas Julian is een energieke knaap die op accordeon de bekendste klassiekers en meezingers brengt. Actrice en zangeres Daisy Thys neemt het vocale deel van de show voor haar rekening. Je kent haar ongetwijfeld van Thuis en Steracteur Sterartiest. En alsof dat nog niet genoeg is, zal humorist Rocky het geheel aan elkaar praten met een stevige portie humor. Dat wordt weer een spetterende namiddag om nooit te vergeten!!

Dat wordt weer een spetterende namiddag om nooit te vergeten!!

Tijdens de seniorenshow mag het publiek plaatsnemen aan tafels en stoelen. Ook voor mensen met een rolstoel maken we graag plaats. Gelieve het aantal rolstoelen tijdig door te geven, dan kunnen we hier rekening mee houden.

 

Je kan zowel per groep als individueel inschrijven. Voor groepen reserveren we één of meerdere tafels. Reserveer je individueel, dan kan je plaatsnemen aan een aantal tafels die we voorzien voor individuele inschrijvers.


De Seniorenshow wordt georganiseerd door Cultuurcentrum Schoten in samenwerking met de Raad voor personen met een handicap, Seniorenraad en Gemeente Schoten.