Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Revolutionary Road

door STAN & De Roovers - NIEUWE DATUM!

Prijs

  • basisprijs:€18.00
  • kansentarief:€3.60
  • student:€12.00
  • vriendenpas '24-'25:€15.00

Waar

De Kaekelaar

Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
België

Praktisch

Opgelet: datumwijziging!

Open ruilbox
Heb je tickets over of ben je nog op zoek naar tickets?
Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Opgelet!

Deze voorstelling werd verplaatst naar woensdag 11 december, dus een andere datum dan vermeld in de seizoensbrochure.

 

In Revolutionary Road leren we April en Frank Wheeler kennen. April en Frank zijn een prachtig koppel. Het leven lacht hen toe: huis, tuin, kinderen, werk … en liefde, zoveel liefde. Ze hebben het allemaal. Ze durven groot te dromen en zijn vastbesloten om het leven voluit te leven. Om niet te verzanden in een benepen burgerlijk bestaan in een maatschappij waarin conformiteit het hoogste goed is geworden, vatten ze het radicale plan op om alles achter te laten en naar Parijs te verhuizen en daar een nieuw te beginnen. Maar ze worden ingehaald door de realiteit en hun droom wordt vertrappeld. Uit frustratie om hun kapotgeslagen droom richten ze hun pijlen op elkaar, waardoor hun liefde verandert in een nachtmerrie.


Revolutionary Road is een verhaal over de leugenachtigheid van huiselijk geluk, over schijnbare harmonie waarachter een wereld van wanhoop schuilt, over liefde die zich uit onmacht gaandeweg tegen de ander richt, over wat je eigenlijk denkt en wat je vervolgens zegt, over wie je zou willen zijn en wie je uiteindelijk bent, over aan alles willen ontsnappen, maar niet aan jezelf kunnen ontkomen, over revolutie willen ontketenen maar verdwalen in je eigen hoofd.

Verwacht een intense confrontatie met messcherpe dialogen. Iets tussen Who’s Afraid of Virginia Woolf en een strijkkwartet van Dmitri Sjostakovitsj.

Van en met: Robby Cleiren, Jolente De Keersmaeker, Ivana Noa en Flor Van Severen
Tekst: Richard Yates
Bewerker: Jacob Derwig
Vertaling: Marijke Emeis
Kostuums: An d'Huys
Lichtontwerp: Stef Stessel


www.stan.be
www.deroovers.be