Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

SuperDouDou (K2 + K3)

door Amadeo Kollectif

Waar

Op school


België

Praktisch

Duur workshop: 1u

 

Voor deze workshop is een lege en propere ruimte nodig van min. 50m². De ruimte mag geen doorgang zijn voor andere klassen en moet een half uur voor de eerste workshop beschikbaar kunnen zijn. Indien je meerdere workshops boekt, moet deze ruimte voor alle workshops beschikbaar kunnen zijn.

 

Indien je school geen geschikte ruimte heeft, gaat het cultuurcentrum in samenspraak met de school op zoek naar een alternatief. 

In de workshop SuperDoudou worden kleuters ondergedompeld in een kleurrijke dierenwereld. Een verzameling van afzonderlijke dierlijke lichaamsdelen zoals vleugels, rompen, poten en klauwen, afkomstig van diverse dieren zoals leeuwen, vlinders, octopussen, schildpadden en krabben, nodigen kinderen uit om hun eigen fantastische wezens te creëren. Tegelijkertijd werken ze samen aan een grootse collectieve knuffelervaring.

SuperDoudou belooft knuffelplezier voor iedereen!

De kleuters worden aangemoedigd om zich voor te stellen dat ze zelf dieren zijn, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om in de huid van verschillende wezens te kruipen. Deze workshop bevordert niet alleen de verbeelding van kinderen, maar ook hun psychomotorische vaardigheden terwijl ze zich bezighouden met het samenstellen en knuffelen van de diverse dierlijke elementen.

Opgelet: We bieden SuperDouDou ook aan voor de jongste kleuters, maar dit is op een ander moment in het schooljaar.