Zoek in de site

Maak je het gemakkelijk en zoek in de site.

Wat is jouw cultuurprofiel? Waar zit jouw cultuurhonger?

Kies je profiel en krijg enkele gouden tips om je cultuurmaag te voeden. 

 

Theaterlover

Is theater voor jou het summum? Hoor je de teksten van de Shakespeare, Tom Lanoye of Tsjechov al in je dromen? Begin je al te watertanden als je de rode pluchen zetels ziet? Dan ben jij een rasechte theaterlover. Hier zijn onze gouden theatertips voor jou. 

Lachen, lachen, lachen

Is één keer lachen niet genoeg? Maar ga je vollenbak voor lachen, gieren, brullen, billenkletsen, schuddebuiken, ... Dan hebben we voor jou wel wat in petto! 

 

Avonturier

Ben jij een culturele avonturier? Dan kies je graag voor dingen die nog niet of niet zo goed kent. Grote of kleine voorstellingen, dat maakt niet uit. Je daagt jezelf uit om nieuwe artiesten te leren kennen. 

Klassieker

Is klassieke muziek voor jou het allerhoogste goed? Dan ben jij een rasechte Klassieker. Klassiekers dagen we extra uit door ook enkele tips te geven van voorstelling met of geïnspireerd op klassieke muziek. 

Kids en koters (1-10 jaar)

Laat je kleinste en minder kleine kotertjes zien wat voor moois je kan beleven in het theater. Leer hen hoe verbeelding de ziel kan voeden en troost kan bieden bij grote en kleine pijntjes. En als (groot)ouder geniet je meteen mee. 

Jong Geweld (10-16 jaar)

Ewa! Kom lekker shinen en viben met deze shizzle. Da's echt mega bussin, die evenementjes. En pak je vette gangsta maten mee voor wat culturele yippee ki-yay! Cya! 

 

Muziek Maestro

Ben jij dé muziekfreak van de familie? Is music helemaal your first love (dankjewel John Miles!). Is een serieuze streep jazz, funk, pop of een mix van alles jouw manier om te ontspannen? Welkom in de club van de Muziekfreaks. En voor de durvers hebben we ook wat muziektheater aan jouw lijstje toegevoegd. 

Filmfanaat

Spreek jij in filmquotes? Zijn 'my precious' en 'don't put baby in a corner' dagelijkse zinnen voor jou? Of kan je gewoon niet genoeg krijgen van het witte doek? Dan ben jij een rasechte filmfanaat! Hier enkele tips voor cinefielen. En ook onze jongste filmliefhebbers zijn we niet vergeten! 

Dagjesmensen

Hou je meer van activiteiten overdag? Ga je graag mee op uitstap of op cursus? Of kunnen we jou verlekkeren met een gezellige matinee? Dan zijn deze tips écht iets voor jou!