Duid een cultuurverantwoordelijke leerkracht aan. Zo weten we wie we moeten contacteren en aan wie we het lesmateriaal moeten bezorgen.

Opnieuw: het wenslijstje

Sinds vorig jaar werken we met een wenslijst in plaats van een inschrijvingsformulier. Dit zorgt ervoor dat je alles op je dooie gemak kan doorgeven, zonder tijdsdruk. 

Deze zomer gaan we weer aan de slag met alle wenslijstjes en maken we de puzzel. We proberen een mooie verdeling te maken zodat iedereen zoveel mogelijk kansen krijgt. 

Inschrijven doe je door ons je wenslijstje te bezorgen of te mailen, voor vrijdag 20 augustus om 9u. Wil je na de deadline je lijstje nog doorgeven? Dat kan, maar dan kan je enkel de lege plekken opvullen.

Je kan deze mailen naar cultuurcentrum@schoten.be of in onze brievenbus stoppen (Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten) 

annulering

We houden onze prijzen voor leerlingen zo laag mogelijk. Dit wil zeggen dat een leerling slechts een fractie van de reële ticketprijs betaalt. Daarom kunnen we een annulering enkel aanvaarden in geval van overmacht. Heb je je school ingeschreven en komen er nieuwe maatregelen in de strijd tegen COVID-19? Dan is dat overmacht, je inschrijving vervalt dan kosteloos. 

Is het geen overmacht? Dan worden de gereserveerde plaatsen aangerekend. Hou dus goed rekening met pedagogische studiedagen, sportdagen en andere activiteiten.

maatregelen COVID-19

Net zoals jouw school volgt ook cultuurcentrum Schoten de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad. Zodra we meer zicht hebben op de nodige maatregelen die we moeten nemen, laten we het je weten. 

voorbereiding leerlingen

Bij de meeste voorstellingen zijn er uitgebreide lesmappen. We merken dat een voorstelling, een project of een film een groter effect heeft op kinderen en jongeren als ze vooraf rond de thematiek konden werken of praten. Afhankelijk van de voorstelling is soms meer of minder voorbereiding noodzakelijk. 

Beschikbare lesmappen staan op onze website en worden enkele weken op voorhand naar de contactpersoon doorgemaild. 

Krijg je de lesmappen niet aan? Heb je vragen over een voorstelling, een lesmap of over een mogelijke aanpak van een voorbereiding? Aarzel dan zeker niet om een seintje te geven bij cultuurcentrum@schoten.be

DELEN: